V rybníku sa utopil 16 ročný chlapec. Nehoda na tuningovom zraze. Dopravná nehoda s následkom smrti

23.08.2009 Celý región

V rybníku sa utopil 16 ročný chlapec: Telo 16 ročného chlapca našli včera popoludní v rybníku pri obci Vyšný Kazimír, okr. Vranov n/Topľou, humenskí hasiči.
Chlapec z tej istej obce sa šiel v noci kúpať do rybníka, pričom za doposiaľ nezistených okolnosti sa v ňom utopil. Ohliadajúci lekár nezistil žiadne vonkajšie poranenia zavinené inou osobou, k zisteniu presnej príčiny smrti navrhol vykonať pitvu. Policajti zo Slovenskej Kajne začali v tomto prípade trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.

Nehoda na tuningovom zraze:
Ako prečin ublíženia na zdravý budú svidnícki policajti vyšetrovať včerajšiu nehodu na tuningovom zraze.
Včera (22.8.2009) sa na letisku vo Svidníku konal tuningový zraz. V čase okolo 13:53 h sa počas predvádzania kaskadérskych kreácií prevrátilo osobné auto BMW. Vozidlo narazilo do nákladného skriňového vozidla a techniky merajúcej rýchlostne skúšky. Zároveň došlo k zraneniu 17 ročného chlapca z Kežmarku, ktorý utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia 6-7 týždňov a je hospitalizovaný v nemocnici. Spôsobené škody sú vyčíslené na 4 810, - €.

Dopravná nehoda s následkom smrti:
Smrteľná dopravná nehoda sa stala včera krátko pred 19:00 h medzi obcami Hranovnica a Spišský Štiavnik, okr. Poprad.
Osobné auto Škoda Felícia, ktoré viedol 66 ročný muž zo Spišského Štiavnika, išlo v smere z Hranovnice na Spišský Štiavnik. Pri prejazde rovného úseku cesty, sa vodič pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla, dostatočne si nevšímal situáciu v cestnej premávke ako aj neprispôsobil rýchlosť jazdy a zišiel na pravú krajnicu a následne mimo vozovku. S autom dostal šmyk, prešiel do protismeru a mimo cestu vľavo, kde s vozidlom pravou bočnou stranou narazil do stromu. Pri nehode utrpela ťažké zranenia 57 ročná spolujazdkyňa, ktorá týmto zraneniam bezprostredne po nehode podľahla. Požitie alkoholu u vodiča pri dychovej skúške zistené nebolo. Na vozidle vznikla škoda vo výške 2 500, - €. Vyšetrovateľ vzniesol vodičovi obvinenie pre prečin usmrtenia, stíhaný bude na slobode. Vozidlo polícia zaistila z dôvodu vykonania znaleckého posudku.
 

Vyberte región